Siirtonurmellamme on laatu- ja kasvuunlähtötakuuSiirtonurmella saat nopeasti kauniin ja kestävän pihanurmen. Siirtonurmi soveltuu kaikkiin sellaisiin paikkoihin, joihin nurmea on tarkoitus laittaa: omaan kotipihaan, mökille tai yrityspihaan. Siirtonurmen voi asentaa myös paikkaan, jonne tavallinen kylvönurmikko on vaikea perustaa, kuten jyrkkään rinnepihaan tai luiskaan. Siirtonurmi kestää kovaa kulutusta nopeammin kuin kylvönurmi ja alue on käytettävissä lähes välittömästi. Jo asennuspäivänä voit nauttia kauniista vihreästä pihasta.

Siirtonurmen valinta on turvallinen, varma  ja nopea ratkaisu. Tärkein vaihe nurmen perustamisessa niin kylvö- kuin siirtonurmenkin kanssa on huolehtia riittävästä kasvualustasta. Hyvä kasvualusta sisältää nurmimultaa 15-20cm (tiivistettynä).

Siirtonurmen tilauksessa huomioitavia asioita:

  • Tilaan nurmi viimeistään viikkoa ennen haluttua toimitusaikaa.
  • Tilaa nurmi, kun osaat arvioida pohjatöiden valmistumisen.
  • Mittaa piha ja laske tarvittavat neliöt. Huomioi hävikki.
  • Voit tilata nurmen toimitettuna tai noudettuna.
  • Muutokset nurmen määrässä tai toimituspäivän siirrosta tulee ilmoittaa toimitusta edeltävänä päivänä   klo 10.00 mennessä.
  • Varaa aikaa noin kahden viikon päivittäiseen nurmen kasteluun

Siirtonurmi toimitetaan neliömetrin kokoisissa rullissa (maton mitat: 2.5m x 40cm, paksuus noin 2 cm). Yksi rulla=1m². Yhdellä lavalle siirtonurmea mahtuu 50m²/lava. Rullat painavat 15-20 kg/rulla.

Vihertyö Riihelä siirtonurmellamme on laatu- ja kasvuunlähtötakuu, kun antamiamme hoito-ohjeita on noudatettu.